Velkommen!

PartyLite i verdenFirma
Consultant testimonials

DET ANDRE KONSULENTER FORTELLER

PartyLite har forandret livene til tusenvis av mennesker verden rundt. Konsulentene våre elsker friheten og den økonomiske sikkerheten som en karriere hos PartyLite gir, og selvfølgelig også det å kunne dele fantastiske produkter med lojale kunder. Her er hva noen av våre mange motiverte PartyLite Konsulenter har å si om hvordan PartyLite har utgjort en forskjell i livene deres.

 

 

 

 KONTAKT OSS 

 

 

Kristin

Sandefjord

Jeg fant PartyLite i England sommeren før det kom til Norge, og bestilte masse lys derfra på grunn av de vidunderlige duftene, jeg bare elsker PartyLites nydelige duftlys! Etter at PartyLite startet i Norge, valgte jeg å starte som Konsulent for å få dekket mitt behov for stadig mere lys…Nå er jeg blitt helt hekta på både lysene og produktene. I tillegg til dette, er det veldig moro å holde Party, alle gjester blir så fornøyde med kvaliteten på produktene våre. De kommenterer også hvor naturlig lysene våre dufter – og kjøper som bare det. Det er superlett å få avtaler med så fornøyde gjester og vertinner! Vi er jo vandrende arbeidsformidlere, og det er stadig flere som ser mulighetene PartyLite gir, og som velger å starte som Konsulent selv. PartyLite har plass for alle!

Anne

Trondheim

Jeg har alltid vært glad i levende lys hjemme. Når de i tillegg kommer i så mange gode dufter og ikke minst med PartyLite kvalitet, var det ikke vanskelig for meg å la meg begeistre. Når jeg fikk bladd gjennom katalogen, fant jeg mye LEKKERT som kledde stua mi godt! Dermed var veien enkel til å få meg i gang som Konsulent. Når det i tillegg begynte å komme penger inn på konto var begeistringen total, og jeg har ikke angret en dag på at jeg ble med på dette eventyret. Så lettsolgte produkter skal man lete lenge etter, mine gjester her hjemme går sjelden hjem uten å ha lagt igjen bestilling på enten produkter eller lys. EASY

 

 

 

 

 

BLI EN
KONSULENT

 

KONSULENT-
FORDELER

 

DET ANDRE
KONSULENTER FORTELLER

 

©2016 PartyLite Worldwide, LLC. Alle rettigheter reservert.

Become a PartyLite Fan
Contact PartyLite
PartyLite Youtube
Follow us on Twitter!
Collect and organize the things you love.