Finn din signatur duft på et av våre Partyer Party med venner og bli belønnet
Dine fordeler Opptil -50% på dufter og dekor
Party salg20% produktkredittProdukter til -50%
2500 kr 500 kr 1
5000 kr 1000 kr 2
7500 kr 1500 kr 3
10 000 kr 2000 kr 4
Jo større Party desto flere fordeler!
Book ditt Party i dag
Nåværende tilbud
Nåværende tilbud Se alle tilbudene
Find Your Signature Våre dufter er laget sammen med verdensberømte parfymehus, slik at du kan sette sammen din helt personlig signaturduft ved å blande våre helårsdufter med sesongdufter.
Finn en Konsulent Søk etter en Konsulent i nærheten deg ved å legge inn navnet eller postnummeret ditt

VELG ETTER KONSULENTNAVN

Finn en Konsulent
Våre glade Verter/Vertinner
spørsmål&svar om Party
"Vi anbefaller alltid at du deltar på Party for å være med på Partyopplevelsen. Din Konsulent viser frem vakre lys og dufter i et avslappet miljø. Våre Konsulenter kan også hjelpe deg med de nyeste trendene og hvordan de ulike duftene passer ditt hjem og livsstil. På et Party har du også muligheten å lage din personlige Signaturduft. Det er alltid mer personlig å delta på et Party, men om du ikke har muligheten så kan du handle i online shoppen til din Konsulent, og vi kommer til å fremdeles gi alle fordelene til din personlige Konsulent når handelen er fullført."
"Hvem som helst kan være Vert/Vertinne! Det lønner seg virkelig å være Vert/Vertinne og ettersom det er din Konsulent holder Partyet er det også super enkelt! Vanligvis har en Vert/Vertinne mulighet til å få produkter uten kostnad samt muligheten til å handle produkter til -50%. Bli en Vert/Vertinne, ha det gøy med dine venner og nyt fordelene!"
"Når gjestelisten er klar, kan du komme til en enighet med din Konsulent om hvordan dere inviterer Gjestene til ditt Party: Pr. e-post, sms eller personlig. Velg den måten du føler er mest naturlig for deg."
Konsulenten har med seg et utvalg produkter fra den aktuelle katalogen, i katalogen kan du se hele utvalget, du finner også alle våre produkter online.
Våre Konsulenter kan holde et Party hvor som helst!Om du har stor nok plass til å invitere venner, så har du stor nok plass for et PartyLite Party også!Det viktigste er at man er sammen og har det gøy.Vi mener det beste stedet å ha Party er hjemme, men det er ingen hinder å ha det f.eks på jobben eller et annet sted utenfor hjemmet! Snakk med din Konsulent om dine ønsker så setter dere sammen det perfekte Partyet.
Du kan søke etter en Konsulent nær deg. Fyll ut nettskjemaet så sender vi din info til Konsulenten som igjen da tar kontakt med deg, så kan dere starte å planlegge Partyet!
Det kan du selvfølgelig gjøre, dette er noe vi selv anbefaller, sett frem litt på bordet, så snart Partyet er igang så er bordet fyllt med lys og dekor. F.eks. et glass vin og litt snaks er alltid populært, vi er sikre på at dine Gjester kommer til å kose seg!
Vi vet at det er til tider vanskelig å få et tidspunkt til å passe for alle, så om ikke alle av dine venner kan være med kan de handle online, spør din Konsulent om mer informasjon.
Alle Partyer, store eller små får oss i PartyLite til å bli entusiastiske! Får at du skal få det meste ut av ditt Party anbefaller vi rundt 6 -10 mennesker. På den måten vil du få mest ut av hele Party opplevelsen.
Copyright © 2020 PartyLite