Join the Party
Join the party Du bestemmer selv hvor mye du vil tjene og nyte av fordelene. Det lønner seg helt klart å holde Party!
PartyLite Konsulent Fire grunner til at våre konsulenter elsker PartyLite-fellesskapet
We excite
We Excite
Partyer & Nettverk
Et PartyLite Party er en morsom og sosial shopping opplevelse. Du møter mennesker som vil ha en like fantastisk virksomhet som din. Fang de spesielle øyeblikkene med vakre dufter. Fortell din egen stilhistorie med innovatis dekor.
We share
We Share
Økonomisk frihet
Begynn reisen mot glede, frihet og fremgang, start å tjene fra ditt første Party. Lommepenger eller fulltidslønn - alt er mulig, du bestemmer.
We empower
We empower
Bli din egen sjef
Finn din indre entrepenør med selvsikkerhet og suksess. Jobb hvorfra du selv ønsker, når du vil, på den måten som passer din livstil. Vi støtter deg på veien!
We Celebrate
We Celebrate
PartyLite reiser & belønninger
Bad i suksess med vår kultur av stolthet og glede. Nyt så mye mer enn bare en god inntekt. Bli med oss på en tur til Miami, Karibia, til Monaco eller #JoinTheAmazingParty på et seilskip i Middelhavet.

Hvorfor PartyLite? Vi har flotte produkter, utmerket opplæring og du kommer til å bli hedret for dine prestasjoner.
Products
Inntekt & Belønninger
Få 20%–25% fortjeneste på salg, shop med rabatt opp til -60%, opptjen bonuser, fordeler, utrolige reiser mm.
Flexibla arbetstider
Fleksible arbeidstider
Lave oppstartskostnader. Ingen beholdning. Ingen kvoter. Arbeid hvor som helst, når som helst.
Opplæring & Støtte
Opplæring & Støtte
Vi tilbyr deg opplæring, verktøy online og støtte samt felleskapet av #HappyPartyLitePeople.
Fordeler for deg Fordeler fra Party
Party

(pr. uke)

Online bestillinger

(pr. uke)

Fortjeneste

(pr. uke)

Fortjeneste

(pr. uke)

1 1 600 kr 2400 kr
2 2 1200 kr 7500 kr
3 4 1900 kr 9500 kr
FÅ FORTJENESTE, HEDRINGER,
TILBUD OG T.O.M LUKSUSREISER.
Belöning
Det er lett å starte som
PartyLite Konsulent
Business
Dine verktøy
My Business er et online verktøy med informasjon, verktøy, tips , opplæring,og råd for Konsulenter. Med hjelp av My Business kan du utvikle din virksomhet.
Arbeid hvor som helst
Du kan arbeide når og hvor som helst. My Business fungerer på mobil og nettbrett.
Utvikle din PartyLite virksomhet
Det er enkelt å spre budskapet med vårt lette markedsføringsverktøy. My Business siden er personlig så du kan lett følge din progresjon der.

Bli en KonsulentVelg den startpakken som passer deg best.

Våre Konsulenter
spørsmål&svar om Party
"Vi anbefaller alltid at du deltar på Party for å være med på Partyopplevelsen. Din Konsulent viser frem vakre lys og dufter i et avslappet miljø. Våre Konsulenter kan også hjelpe deg med de nyeste trendene og hvordan de ulike duftene passer ditt hjem og livsstil. På et Party har du også muligheten å lage din personlige Signaturduft. Det er alltid mer personlig å delta på et Party, men om du ikke har muligheten så kan du handle i online shoppen til din Konsulent, og vi kommer til å fremdeles gi alle fordelene til din personlige Konsulent når handelen er fullført."
"Hvem som helst kan være Vert/Vertinne! Det lønner seg virkelig å være Vert/Vertinne og ettersom det er din Konsulent holder Partyet er det også super enkelt! Vanligvis har en Vert/Vertinne mulighet til å få produkter uten kostnad samt muligheten til å handle produkter til -50%. Bli en Vert/Vertinne, ha det gøy med dine venner og nyt fordelene!"
"Når gjestelisten er klar, kan du komme til en enighet med din Konsulent om hvordan dere inviterer Gjestene til ditt Party: Pr. e-post, sms eller personlig. Velg den måten du føler er mest naturlig for deg."
Konsulenten har med seg et utvalg produkter fra den aktuelle katalogen, i katalogen kan du se hele utvalget, du finner også alle våre produkter online.
Våre Konsulenter kan holde et Party hvor som helst!Om du har stor nok plass til å invitere venner, så har du stor nok plass for et PartyLite Party også!Det viktigste er at man er sammen og har det gøy.Vi mener det beste stedet å ha Party er hjemme, men det er ingen hinder å ha det f.eks på jobben eller et annet sted utenfor hjemmet! Snakk med din Konsulent om dine ønsker så setter dere sammen det perfekte Partyet.
Du kan søke etter en Konsulent nær deg. Fyll ut nettskjemaet så sender vi din info til Konsulenten som igjen da tar kontakt med deg, så kan dere starte å planlegge Partyet!
Det kan du selvfølgelig gjøre, dette er noe vi selv anbefaller, sett frem litt på bordet, så snart Partyet er igang så er bordet fyllt med lys og dekor. F.eks. et glass vin og litt snaks er alltid populært, vi er sikre på at dine Gjester kommer til å kose seg!
Vi vet at det er til tider vanskelig å få et tidspunkt til å passe for alle, så om ikke alle av dine venner kan være med kan de handle online, spør din Konsulent om mer informasjon.
Alle Partyer, store eller små får oss i PartyLite til å bli entusiastiske! Får at du skal få det meste ut av ditt Party anbefaller vi rundt 6 -10 mennesker. På den måten vil du få mest ut av hele Party opplevelsen.
Copyright © 2020 PartyLite