5 tips fra PartyLite Konsulent Georgina

Syntes du det er vanskelig å balansere ditt daglige liv med din PartyLite karriere? Gode nyhtere, du er ikke alene! Det er mange enkle måter å balansere alt mulig på. Det er derfor vi er så begeistret når en av våre utrolig Konsulenter, Georgina Schwery, ble invitert til å dele hennes historie på "The Balancing Act" (et Amerikansk tv program). Tv-programmet er om å finne en balanse mellom hjem og familie, arbeid og forhold. Så akkurat som oss, The Balancing Act, elsker å hjelpe mennesker å finne hva de vil ha i livet.

Se en dag i Georgina's liv her.

Georgina startet som en PartyLite Konsulent i 2005 og har siden bare styrket sin virksomhet.

Vi elsker å hjelpe alle våre PartyLite mennesker å leve det livet de vil, og det gjør Georgina også. Her er hennes topp tips for å være ha suksess som PartyLite entrepenør.

#1 Snakk med alle du møter

Det er utrolig som min virsomhet vokser bare ved at jeg bare snakker med alle som jeg møter, om det er å lære fra nye venne på PartyLite Konferansene eller om det er bare noen jeg møter på gaten, så er det fantastiske forbinnelser som kan bli gjort hvor enn du er, aldri begrens deg selv!

Snakk med alle som du møter

#2 Ta hver mulighet du får

Jeg var med på min første teambuilding på Konferansen. I disse årene så har jeg vært med på opplæring, Konferanser, og opptjent meg reiser. Gjennom dette har jeg møtt fantastiske mennesker som har inspirert meg, som har begynt å jobbe sammen med meg og som har blitt gode venner.

“Siden jeg ble med i PartyLite, så har jeg vært på fantastiske reiser og hatt det så morro. Jeg driver min egen virksomhet, men ikke alene, og jeg elsker det! Hvorfor ville ikke du ha et Party som en arbeidsplass?”

Sign up to our newsletter to find out more about being a PartyLite Consultant.

#3 Sett mål

Jeg ville ikke ha vært der jeg er i dag uten å ha hatt mange målsettinger. Noen ganger har jeg måtte ha vært fleksibel og hatt forandrett på mine mål, men jeg har ikke gitt opp og bare fortsatt. Jeg anbefaller at når du når et mål så sett deg et nytt. Bryt ned målene dine i mindre biter, slik at det ikke blir så mye med engang, på denne måten er målene enklere å oppnå.

Våre Konsulenter tjener på hvert party salg. Du kan også velge hvor mye du vil jobbe, man trenger ikke å jobbe 8-16 om man ikke vil. Det er det som er det fine med å være sin egen sjef, du velger selv hvor mye du vil jobbe. Det kan jo være at du vil ha dette som en heltidsjobb eller kun som en deltidsjobb.

#4 Ha troen på deg selv!

Min Leder var så hjelpsom, men når jeg startet å tro på meg selv det var da min virksomhet tok helt av. Tro på dine evner og sikt mot stjernene!

Ha troen på deg selv!

#5 Ha det gøy

Dette er en av de viktigste delene med jobben, nyt det du gjør og ha det gøy mens du gjør det så skal du se at kanskje du også blir med på vår neste PartyLite reise!

“Som en Konsulent har man mulighet til å velge når du selv vil jobbe, det er fleksibelt og frihet til selv å velge, sikt høyt!”

Inspirert? Bli en PartyLite entrepenør som Georgina og start å tjene med engang du også. Klikk her for å bli en Konsulent.

Join the Party i dag og finn ut om alle Bonuser og fordeler man kan få som Konsulent.

Eller du kan delta som en av våre Gjester.