6 grunner til at direktesalg er bedre en detaljhandel

Har du noen gang lurt på hvorfor direktesalg kan være så effektivt? Eller om det er bedre enn detaljhandel?

Vi har svarene for deg.

Direktesalg er ikke bare en type av salg, det er personlig, morsomt og det skjer ikke i en butikk full av mennesker, men hjemme hos en venn, presentert av noen som elsker det de gjør. For selgeren så dreier det seg om å selge et produkt du virkelig elsker.

I PartyLite, så sier våre Konsulenter at de flotte produktene og vakre duftene praktisk talt selger seg selv.

Her er sek gode grunner til at direktesalg er bedre enn detaljsalg.

#1 Det er personlig

Måten folk handler på har forandrett seg det siste tiåret. Vi gjør mange av våre innkjøp online. Shopping har blitt upersonlig og handler mest om hastighet. Vi er raske rundt i butikkene for å finne det vi trenger. Det har virkelig blitt mindre nytbart enn tidligere. På en annen måte så har mange mennesker oppdaget direktesalg og de elsker opplevelsen. Den tilbyr personlig service, ingenting slår når noen introduserer deg til noen fantastiske produkter. Det setter jo også et mer personlig preg på salget.

Party

#2 Gøy på Party

Direktesalg er ikke som å gå på butikken. Istedetfor maset med å måtte haste inn og ut av buttikker igjennom et kjøpesenter fullt av mennesker, så er direktesalg noen ting spesielt som en gruppe med venner kan nyte. Det er en opplevelse. Det er derfor vi i PartyLite holder Partyer og bruker Find Your Signture konseptet for å skape en morsom stemning. Gjestene får velge hva som passer dem best. De har også tid til å slappe av med venner og nyte Partyet.

Party

#3 Kvalitetsprodukter

Det er ikke noe som er enklere å selge enn kvalitetsprodukter. Du kan si at kvaliteten selger seg selv. I PartyLite, elsker våre direkteselger produktene. Deres entusiasme er smittsom. Våre dufter og dekor er av den høyeste kvalitet og til en bra pris. Hver sesong, lager vi fantastiske nye kolleksjoner til glede for våre Konsulenter og Gjester.

#4 Store avslag

Direkteselgere får ofte gode rabatter på produktene og jo mer de selger jo bedre blir tilbudene. I PartyLite får konsulentene fantastiske tilbud og kan også tilby våre kunder gode rabatter og tilbud som ikke er tilgjengelige i butikkene eller online.

#5 Direktesalg er svært lønnsomt

Ulik detaljhandelen, så er direktesalg svært lønnsomt for selgeren. I PartyLite tjener våre Konsulenter på hvert Party de holder.Provisjonene er høye og fortsetter å vokse som selgerens virksomhet vokser. Du har uavhengighet og frihet til å sette dine egne mål. I detaljhandelen er selgere ikke entreprenører, og de får sjelden provisjoner for deres salg.

Direktesalg er svært lønnsomt

#6 En virksomhet som kan tilpasses til dtt liv

Hva som er så fantastisk med direktesalg er at det så fleksibelt, du kan sette dine egne mål og hvor mange timer du skal bruke på det. En direkteselger kan velge å arbeide 4 timer i uken eller fulltid.

Du kan oppdage det morsomme med direktesalg når du holder et Party i ditt hjem, eller om du blir en våre kjære Konsulenter.