6 måter å bruke Fresh Home på i hvert rom

Hverdagen kan være ganske hektisk, så vi trenger dufter for hjemmet som virkelig fungerer. De må dufte godt, være lette å bruke og eliminere uønskede lukter.

Fresh Home

Vår Fresh Home kolleksjon frisker opp alle rom med NEOFRESH® teknologi som naturlig nøytraliserer lukter og erstatter dem rene og beroligene dufter uten skadelige kjemikalier.

Fresh Home kolleksjonen finnes i fem ulike dufter og hver duft er tilgjengelig i mange forskjellige former, noe som gjør kolleksjonen veldig allsidig. Fresh Home duftene er tilgjengelige i tre forskjellig lysformer og som Scent Plus Melts, SmartScents duftpinner, Lin og romspray og som SmartBlends.

Med et stort utvalg former finnes det en duft for hvert rom i hjemmet.

Fresh Home

Innovative dufter

SmartBlends er det nyeste medlemet ab Fresh Home familien. De er lette å bruke og gir umiddelbar duft uten flamme. Hell i en kopp med SmartBlends i en SmartBlends duftlampe, plugg inn duftlampen, slå den på og nyt et mykt lysskinn og en fantastisk umiddelbar duft. SmartBlends duftlampen er lett å rengjøre, når duften avtar etter tilstrekkelig bruk, så kaster man de avkjølede SmartBlends i søppelen og legger til en ny kopp med SmartBlends. SmartBlends er laget av papir fra bærekraftig skog, så du kan nyte din favorittduft på en miljøvennlig måte.

Her er noen ideer om hvordan du kan nyte Fresh Home serien i ditt liv.

#1 Si adjø til uønskede katt og hundelukter i hjemmet ditt

Prøv med Perfect Pet i entréen. Bruk Romsprayen når du drar hjemmifra og når du kommer hjem og du blir møtt av en frisk duft når du kommer hjem. Du kan også legge til Perfect Pet SmartScents Duftpinner i rommet der ditt husdyr bor for å eliminere uønsket husdyrslukt.

Eliminate furry friend welcome smells

#2 Et must på kjøkkenet

Tenn et Fresh Home lys når du lager mat for å eliminere uønsket matlukt. Kjøkkenet ditt vil kun lukte som Fresh Home. Vi mener å tro at Sitrus Nektar er den beste duften som passer på kjøkkenet. Prøv duften i et Voksglass.

#3 Slappe av på badet

Hvorfor ikke tenne dine Votivlys og Voksglass for å fylle rommet med en flott duft? Aloe Eucalyptus er den perfekte duften for bad og toalett med sin blanding av eukalyptus, sitron og hvit musk.

Topp Tips
Hvorfor ikke tenne Votivlys på toalettet før gjestene dine kommer? De kommer til å elske den friske duften.

#4 Lavendel drømmer

Scent Plus Melts er perfekte for intime rom. Vår ideele soveroms duft er Lavendel Sandeltre. Duften av lavendel gir en avslappende atmosfære og friskhet i rommet som gjør det lettere å få en god natts søvn. ScentGlow duftlamper tillegger en mykt lys samt duft.

Lavender Dreams

#5 Duft på farten

Ta med deg Fresh Home SmartScent duftpinner hvor enn du går i en GoSmart Mobile Holder. Ta den med deg i bilen, eller legg den i gymbaggen så det lukter friskt hvor enn du er.

Topp Tips
En smart måte å få klærne dine til å lukte friskt hele tiden er å bruke Fresh Home SmartScents duftpinner i din GoSmart Mobile Holder og henge den i skapet sammen med klærne.

#6 Lin & Rom spray

Uønskede lukter kan gjemme seg i forskjellig stoffer, så spray gardiner, puter ja til og med soffaen med Fresh Home Lin & Rom Spray for å eliminere uønskede lukter, slik at bare frisk duft gjenstår.

Vi er sikre på at du har egne flotte måter å bruke Fresh Home på i ditt liv. Del dine tips med oss online. Vi vil gjerne vite hvordan dere bruker dem.