Bli kjent med våre duft-familier

I PartyLite er vi stolte over å gi deg kun det absolutte beste i hjemmeduft, og utvikler alltid de fineste blandingene og vi tilbyr de i forskjellige former. De siste årene har vi helt revolusjonert hvordan verden av lys dukker opp i ditt hjem med hjelp av Finn din Signature Party. Våre Gjester og Konsulenter bare elsker det.

Hver sesong opprettes et helt nytt dufthjul som har et utvalg av sesongbaserte dufter som enkelt kan matche og blande med vår kjernekolleksjon av helårsdufter. Begge sider av hjulet er brutt ned i viktige duft familier, som lett hjelper å matche ingredienser og duft noter med sine mest komplementære blandinger.

Hver PartyLite duft tilhører en av fem duft familier. Å forstå duft familiene vil hjelpe deg å forstå duften du liker mest. Det gjør det lettere å finne signaturduften din på Party.

Duft familier

Frisk

Forbedre sansene og pust inn i oppløftende, luftige dufter. Friske dufter tar inspirasjon fra skarpe duftnoter for å løfte ethvert hjem umiddelbart. Når du legger til en forfriskende, kjølende palett med dufter til et hvilket som helst rom, er våre friske dufter alltids populære hos gjester som elsker den forfriskende duften.

Frukter

Blomster

Som å puste i de søte tonene av naturens gavmildhet. Blomsterdufter er akkurat det du forventer, bygget rundt en nøkkelblomstrediens i kjernen. Fra eksotiske jungelfloraler for å føle seg komfortabelt med engelsk hageroser, kan disse duftene straks transportere deg til en bukett med aromatiske blomstrende blandinger.

Floral

Gourmet

Virkelig herlig og nesten god nok til å spise! Gourmet dufter er definert av deres spiselige duft noter. Fra søt marshmallow til herlige krydder og nøtter, tenn på disse og de dufter godt nok til å spise. Gourmet dufter er flott for de som elsker et rush av barndomsnostalgi, og er spesielt populært om høsten og vinteren. En Party med duft.

Eksotisk

Luksuriøse aromaer fra uventede kilder kolliderer i en sensorisk rush. Våre eksotiske dufter er designet for å overraske og glede, og fremvise uvanlige ingredienser du vil elske å ha duftenes hjemme. Fra tobakk og tre noter til musk, harpiks og rik røkelse må disse oppleves for å bli trodd.

Eksotisk

Våre dufteksperter elsker å matche bestemte kombinasjoner sammen - friske dufter virker vakkert med eksotiske frukter med blomster og gourmet med eksotiske. Men den sanne skjønnheten i dine Signatur dufter er at den kan opprettes fra to dufter du elsker sammen. Det handler om din egen berøring.

Nå har du sett mer på hvordan våre Signature dufter kommer til å være så overbærende og deilig, hvorfor ikke prøv en helt ny kombinasjon fra denne sesongens Finn ditt Signature dufthjul? Din neste favoritt kan være en blanding som dine gjester aldri forventet.