Hva kan du oppnå som en PartyLite Konsulent

Hvordan ser din drømmejobb ut? god inntekt? et fantastisk fellesskap? Eller utrolige reiser og fantastiske fordeler? Mer fritid? Dette er kun noen av grunnene våre PartyLite entreprenører love what they do.

Samme om du er en student eller om du allerede har en karriere du elsker, å få en ekstra inntekt og en mosrsom hobby kan tilføye mye ekstra til ditt liv.

I PartyLite, sikter vi på å hjelpe alle våre entrepenører å virkeliggjøre deres drømmer om mer fritid.

Våre unge Konsulenter nevner disse som topp 7 grunner til å #JoinTheParty.

#Bedre inntekter

Mange av våre Konsulenter tjener sekssifrede beløp som inntekt! Selvfølgelig så kan det ta endel år før man kommer opptil disse summene, men hardt arbeid betaler seg i lengden.

Hva ville du ha gjort med en god inntekt? Dra på en flott ferie? Nedbetale kredittkort gjelden? Når man setter seg mål, er det de enklere å oppnå raskere!.

Mennesker

#2 Entrepreneurship

Alle PartyLite Konsulenter er sin egen sjef. De bestemmer sine egne arbeidstider og velger hva som fungerer best for dem. Om de bestemmer seg for å holde kun et Party i uken eller jobbe fulltid med PartyLite, så styrer de sin egen virksomhet som passer deres liv.

Selvom alle våre Konsulenter er entrepenører, så trenger de ikke å finne ut alt på egen hånd. Det er alltid noen i ditt team som er mer enn glad for å hjelpe til. Du finner også opplæringsmateriale på My Business.

#3 De riktige systemene

Hver moderne virksomhet trenger å benytte seg av de riktige systemene. Vi har laget oppsettet i My Business for å asistere deg gjennom din PartyLite karriere. My Business har alle de riktige verktøyene en Konsulent trenger for å styre sin virksomet enklere, og de har tilgang hvor enn de er, så de kan lære mens de er på farten også!.

All the Right Tech

#4 Et hjelpsomt fellesskap

Vi er stolte over vårt støttende fellesskap. Det er oppbygd av likesinnede mennesker, noe som betyr at det er enkelt å bygge et team. PartyLite duftene og virksomhetsmuligheten tiltrekker seg mennesker naturlig. Vi er alle #HappyPartyLitePeople.

#5 Møter, Konferanser & Reiser

I PartyLite er det enkelt å møte nye mennesker og få nye venner og forbindelser. Vi har Konferansen årlig for å vise frem alle de nyeste produktene, for å holde deg oppdatert med de nyeste nyhetene og for å feire din suksess. De forskjellige PartyLite teamene møtes ofte lokalt eller holder kontakt med hverandre online for å dele informasjon og for å feire enkeltes suksess. Best av alt vi drar på fantastiske reiser hvert år. Fra små gruppemøter til Konferansen og fantastiske reiser, så er vi alltid klare for til å Party. #JoinTheParty

#6 Flott duft & Stil

Hva er detWhat makes direct selling easy is great products that sell themselves. Our beautiful, quality fragrances and accessories are easy to sell at parties, especially with the unique Find Your Signature Party experience. Everyone loves to personalise their purchases.

#7 Flotte belønninger

Vi har alltid nye kampanjer, månedlig hedringer og fordeler, bonus og virksomhet belønninger for alle våre etrepenører, og selvfølgelig våre fantastiske reiser. Alt det de må gjøre er å fortsette å gjøre hva de elkser å gjøre. Våre Konsulenter får også kostnadsfrie produkter og flotte tilbud slik at ditt hjem gjennspeiler hva du selger.

Ferie

Ta kontak med oss dersom du har noen spørsmål om å starte din egen PartyLite virksomhet. Eller finn din nærmeste Konsulent og få mer informasjon fra dem.