Hva sier våre Konsulenter om oss

Her kan du lese om historiene, tippsene og rådene fra noen av våre mest fremgangsrike Konsulenter.

Hvorfor ble du med i PartyLite?

Jeg var en 22-år gammel alenemor som jobbet heltid og studerte på univerisitetet. Jeg hadde ingen penger og ingen tid. Det å starte som PartyLite Konsulent var gratis, så jeg prøvde det. Det tok så lite tid og inntekten var så bra at jeg kunne si opp min andre jobb og fokusere på skole og barnet mitt.
Tami, Canada

Jeg jobbet heltid som elektrikker, Jeg startet som PartyLite konsulent fordi jeg tenkte "hva har jeg å tape, ingenting da det var gratis å starte".Det eneste jeg trengte å gjøre var å sette til side tid for å holde Partyer. Jeg er nå en heltids lys-dame og jeg kan si med hånden på hjertet at jeg elsker jobben min! Fra hedringer til støtten fra hovedkontoret, til det fantastiske vennskapet jeg har fått over hele Australia og 5 stjerners ferier, PartyLite fortsetter å forandre livet mitt.
Colleen Tito, Australia

Social

Jeg ville trappe ned på skiftarbeidet som en sykepleier og ha mer tid sammen med mine barn, så jeg startet som en PartyLite Konsulent for 13 år siden. Min kallender fylte seg ganske raskt, og jeg skjønnte tidlig at å ha bookinger langt frem i tid var veldig viktig. Så jeg forsikret meg alltid å booke nytt Party med Vertinnen etter hvert Party og få en Gjest til å være Vertinne på et nytt Party også.
Nadja Müller, Germany

Hvordan holder man et fantastisk PartyLite Party?

Bare vær deg selv og vær ærlig med Gjestene dine.
Harald Pfaffenberger, Germany

Jeg liker å bruke ønskelisten. Jeg lar Gjestene fylle it deres liste og så regner jeg ut raskt hvor mye mindre de må betale når de er Vert/Vertinne for et Party. På denne måten booker jeg raskt flere Partyer.
Maria Kain, France

Party

Hva er det du elsker med PartyLite Konferansen?

For meg, Konferansen betyr stimulanse for din virksomhet og spesialopplæring. Høydepunktet helt klart er gala middagen.
Melanie Perlich, Germany

Det er mitt favoritt øyeblikk rett etter min sommerferie. Det gir meg en boost for å starte høysesongen for fullt å høre om fremgangsrike kollegaer og hedringer. Å se andre bli hedret på scenen for å ha nådd sine mål pusher meg og mitt team til å bli like suksessfulle neste år. Man opplever helt unike følelser som når jeg ble nominert til "Årets Leder" i 2016…
Karine Mascate, France

Hva er ditt høydepunkt med PartyLite reisene?

PartyLite reisene er simpelthen ubeskrivelige! Det er som en stor familie som samles. Mitt team syntes det er veldig motiverende hvert år og veldig drivende for vår suksess. Og for oss "å bli med betyr suksess, uansett hvor enn din reise tar deg!"
Gerlinde Glaser, Germany

PartyLite

Det er de utrolige øyeblikkene og samtalene som gjør reisen for meg. Jeg elsker å hjelpe nye Konsulenter å kunne nå reisen hvert år. Bare å se det skinner i øyene dems er verdt det. Følelesen å være en del av dette felleskapet er det som gjør det så spesielt.
Bärbel Jäger, Germany

Hvis du er en av våre fantastiske Konsulenter, så ønsker vi gjerne å høre hva du har å si også!.