Hvorfor dekor fra PartyLite er det beste

Vi elsker vår dekor på PartyLite. Og selvfølgelig det gjør vårt Home Styling Team også. De lager hvert dekor-produkt sammen med vårt Duft Team for å være sikker på at utseendet matcher med de nye sesongens dufter.

Her er 6 grunner til at vår dekor er den beste.

#1 Dekoren forbedrer duften

Med tilbehør er det enda enklere å personliggjøre Signatur duften. Du kan velge det tilbehøret som best uttrykker din personlige hjemstil. All vår dekor er designet sammen med duftene, slik at de alle forbedrer sesongens duft.

#2 Design som passer enhver smak

Vårt Hjem Styling Team sørger alltid for å lage samlinger slik at det er mange valg. Det er alltid en stil som passer til hvert hjem. Vi har selv fått trender for hver sesong og festlighet. Pass på å utforske våre Halloween, jul og påske duft tilbehør.

Design til enhver smak

#3 Allsidighet og kreativitet

Vårt allsidige duft dekor er ideelle for folk som liker å pynte i sine hjem. Hvis du elsker å holde sammenkomster hjemme hos deg, vil du pynte bordet ditt med et innbydende midtpunkt. Prøv en av våre vakre stormlykter flankert av matchende votiv eller telys - holdere. Legg til telys i Signature Scent, og du har opprettet et fantstisk visningsbord. Eller prøv en GloLite blokklys på en trio av fargestop lysbase. Vi tilbyr så mange alternativer for å uttrykke din kreativitet med duft og lys!

#4 Den beste duftegenskapen

Våre holdere er alle testet med våre lys og flammefrie duftformer, slik at du vet at de fungerer perfekt sammen. Med våre lys tilbehør får du den beste brenningen og det beste duftkaste.

#5 inne, ute og på farten

Det er så mye valg med PartyLite-tilbehør. Prøv SmartScents Holdere omtrent hvor som helst for duft som du ikke trenger å tenke på - bare legg til noen SmartScents og nyt dem hele dagen, hele natten duften og i ukevis. Eller vår GoSmart Mobile Fragrance Holder som sprer duft uansett hvor du går. Våre lykter og stormlykter er ideelle for bruk utendørs, siden de beskytter lysene fra vind. Ikke glem å ta med de innendørs når du ikke bruker dem.

Inne og ute

#6 De vakre GloLite lysene

GloLites er det mest luksuriøse valget. Vakker brukt med vår dekor eller glødende på egen hånd. Sett det på en hylle eller i gangen din.

Det er bare seks grunner til at PartyLite-tilbehør er de beste. Hvis du har flere deler dem med oss via våre sosiale kanaler!