Hvorfor PartyLite er et bra direktesalg firma valg

Vi elsker det når nye entreprenører blir med oss, men vi vet at det er mange selskaper der ute. Å finne den som passer deg, kan føles skremmende.

For å hjelpe deg med å ta avgjørelsen, har vi avrundet noen av årsakene til at PartyLite er en god direktesalg virksomhet.

Vår historie

I motsetning til så mange direktesalgsselskaper, har vi vært etablert i lang tid. På begynnelsen av 1900-tallet satte Mabel Baker opp virksomheten. I dag fortsetter vi i Mabels ånd, og hjelper folk å nå sine drømmer om å drive egen virksomhet. Vi er nå verdens ledende på direktesalgs av lys og hjemmedekor. I dag har vi titusenvis av konsulenter med virksomheter i 19 land. Vi er globale.

Vårt Mål

Det er vårt mål å hjelpe alle våre entreprenører rundt om i verden å nå suksess. Vi gir opplæring og sosial støtte for å hjelpe alle våre konsulenter underveis for å oppnå sine individuelle drømmer.

Vårt mål

Så hva er direktesalg?

Direktesalg er kunsten å markedsføre og selge produkter utenfor detaljhandelmiljøet. Det er så enkelt. All direkte salgssuksess begynner med relasjoner. Hva som er bra med direkte salg, er at stort sett alle kan gjøre det. Det har alltid følelsen av en morsom samkjøring med venner i stedet for en "salgs-begivenhet". Det er en Party.

For å sikre at vi jobber med høyeste standard, så har vi vært lenge medlem av Direktesalgsforbundet.

Vi har troen på deg!

Hva betyr suksess for deg? Vi gir deg støtte og verktøy som alle entreprenører trenger for å nå sine drømmer. Våre konsulenter får mye mer enn bare en god inntekt. De oppdager en ny følelse av hensikt og tillit til å oppnå sine drømmer.

Vi tror på deg

We’re social

Det er alltid morsommere å kjøpe noe fra noen du kjenner, spesielt hvis det er på et Party. Alle våre entreprenører selger produkter i personlig og gir hver kunde et personlig preg.

Vi er ansvarlige

Vi fremmer en kultur som fremmer miljømessig bærekraft. Vi elsker også å støtte velferdssteder rundt om i verden med salg av våre utvalgte veldedighetsprodukter.

Kvalitets produkter

Ved hjelp av vår 100 års erfaring produserer vi de beste lysene. Sikker, renbrennende og langvarig, våre lys får alle til å smile. Våre dufter har de beste ingrediensene, og Find Your Signature Party lar gjestene å lage den duften som passer dem. Vi lager også vakker, høykvalitets dekor for å få frem lyset i våre dufter. Du kan si at våre produkter er så gode de selger seg selv.

Kvalitetsprodukter

Belønninger og opplæring

Vi elsker å belønne våre Konsulenter. Fra tilbud, utfordringer og kostnadsfrie produkter til utrolige reiser rundt omkring i verden, det er alltid noe å se frem til.

Vi tilbyr den beste virksomhetsopplæringen på Konferansen, personlig og online. My Business, vårt opplæringssenter, er satt opp for å være en virtuel asistent og hjelpelærer for alle være Konsulenter. Det gjør å drive din egen virksomhet enkelt. Du kan bruke det hjemme eller når du er ute på farten. Det er også lett å bruke på mobil og nettbrett.

Dersom PartyLite høres ut som et firma som passer deg, så kan du finne en Konsulent i nærheten som du kan spørre noen spørsmål. Det er enkelt å #JoinTheParty