Hvorfor velge duft fra PartyLite?

Mange dufter har en spesiell mening for oss alle. Det kan utløse minner eller få deg til å føle deg rolig. Det kan til og med gjenspeile humøret ditt og din personlighet. Derfor elsker vi våre dufter.

Og i motsetning til andre dufter for hjem, kan du personliggjøre PartyLite dufter.

Her er det som er forskjellig med våre dufter.

Din Signature duft

Ingen annet hjemmeduft firma lar deg lage din egen signatur duft. Det er den perfekte kombinasjonen av to av dine favoritt dufter. Vanligvis er en signatur duft opprettet med en sesongmessig og en helårs duft, men du kan lage den med duften du føler kombineres best.

Dufthjulet

Har du noen gang lurt på hva vårt dufthjul egentlig er? Det er faktisk en veiledning for dine Gjester på Party for å finne deres Signatur duft. Det er et hjul som viser frem alle våre siste dufter, Sesong og helårs dufter. Når du velger en, vil du finne en perfekt match rett på andre siden der pilen peker. Du kan også kombinere fargestiftene, så enkelt men en flott Party aktivitet.

Sesong dufter

Topp Tips
Prøv ut noen duft kombinasjoner før du bestemmer deg for det som passer deg best.

Sesong dufter

Hver sesong lager vi nye dufter. Høst handler mest om naturlige skogsdufter. Vår er frisk og fruktig. Sommer kan være eksotisk og blomstrete. Vinteren, da er det pepperkaker og snøbær. Hver sesong har vi spesielle dufterblandinger for deg. Det er derfor hver sesong lager vi et utvalg nye dufter som reflekterer årstiden for deg.

Se hvordan vi lager våre dufter her.

Neste steget i å finne din Signature duft er å er sette den sammen med en match fra dufthjulet.

Helårsdufter

Våre helårsdufter er de samme, de byttes sjeldent, fordi vi vet hvor mye dere elsker dem. De er laget for å kunne perfekt matches med motsatt sides duft på dufthjulet. Sammen med sesongduftene vil de fungere i å finne din Signature duft.

Topp Tips
Prøv duftene sammen med de som ikke matcher også, man vet aldri kanskje du finner en fantastisk duft som er helt unik for deg!

Find Your Signature i hver form

Vi tilbyr Signatur duftene i hver form. Vi har flammefrie muligheter i tillegg til våre fantastiske kavlitets lys. Du kan til og med ta med deg SmartScents hvor enn du går med GoSmart Holderen.

Finn duftformen som best passer deg her.

Find Your Signature i hvert rom

Du vil sikkert ikke ha den samme duften i hvert rom i hjemmet. Du vil kanskje ha det friskt på toalettet og fruktig i gangen. Hva er dine favoritt rom? Du jo lage en Signature dufte for hvert av dem.

Din egen duft

Duft med stil på din måte

Med et utvalg av former og dufter, har vi også et start utvalg dekor for å vise dem frem fra sin beste side. Ingen hjemmeduft firmaer tilbyr så mye utvalg og stil.

Se våre tips på hvordan forbedre din vlagt duft her.

PartyLite dufter er laget slik at du kan lage din egen duft og fortelle din stil historie.

Utforsk utvalget av de utrolige duftene her og lag din egen Signature duft som fortelle hvem du er.

Vi vil gjerne vite hva din Signature duft er og hvordan du har stylet den. Tag oss i dine sosiale medie oppdateringer!