Jobben som passer til ditt liv

Hadde det ikke vært flott å kunne ha mer tid sammen med familien? Eller å ha tid og penger til å dra mer på ferie? Men i disse dager, er vi alle så opptatte at det kan være vanskelig å finne tid til noe som virkelig betyr noe.

I PartyLite, vil vi alle hjelpe våre entrepenører med å oppnå drømmen om mer fritid.

Du også kan enkelt nyte denne friere livstilen!

Her er en liste med grunner hvorfor PartyLite Konsulenter har med tid til å gjøre det de elsker.

Fleksibel holding av Partyer

Som en PartyLite Konsulent, er du din egen sjef, så du kan bestemme dine egne arbeidstider. Jobb kun noen få timer i uken eller heltid, det er helt opp til deg. Eller så kan du jobbe en hel uke og ta en uke fri. Hva er det som passer din livstil? Tross alt det er du som er sjef!.

Du kan holde Partyer om kvelden eller om morgenen.

Flexible Partying

Arbeid - Liv balanse

Det fantastiske med å være din egen sjef er at du kan bestemme hva som er den riktige balansen mellom Arbeid og tid for deg selv. For deg, så kan det være dager med barna på dagen og Party på kvelden eller motsatt. Dette kan også endre seg fra uke til uke, men sålange du holder kalenderen din oppdatert så har du mulighet til å lage rutiner som passer til ditt liv.

Online opplæring hjemme

Med vårt My Business opplæringsenter, kan du gjøre all din virksomhets opplæring online og hjemme. Ta deg tid når barnet sover på dagen eller i lunsjpausen på jobben. Hvor enn befinner deg så er My Business tilgjengelig. Den fungerer også på mobil og nettbrett.

Alle din bookinger på et sted, som er lette å finne. Du kan også følge med på inntekter så du kan planlegge fremover.

Online Training at Home

Hva kan du oppnå med din inntekt?

Ta et øyeblikk å tenk hva du ville ha gjort om du hadde hatt en god lønn. Ville du ha tatt med familien din på ferie? Eller endelig, pusse opp huset/leiligheten? Ville du ha kjøpt en ny bil eller nedbetalt en større del av ditt lån? Hva enn det er, sett ditt mål for hele året. Klart du kan klare det! Det flere Partyer du holder jo mer tjener du.

Ikke vær redd for å gjøre det du virkelig vil. Kanskje du hadde likt en spa helg eller noen dager borte med familien din? Hva enn du vil, skriv det ned, alle drømmer krever litt arbeid så kommer resten av seg selv.

Hva ville du ha gjort om du hadde hatt mer fritid og høyere inntekt? Vi ønsker å høre fra deg.

Les mer om våre Konsulenter og dere historier for flere grunner til å bli med i PartyLite.