PartyLite Konferansen - Et must for din karriere

Det er så mange måter å drive en PartyLite-virksomhet på, men en av våre favoritter er Konferansen. Det er når vi alle kommer sammen for å feire og oppdage nye forretningstips og dele tips.

Konferansen er høydepunktet i PartyLite-kalenderen. Det er noen utrolige dager fulle av gode tider med gode venner, uvurderlig forretningsbygging og mange minneverdige opplevelser.

Kveldene er ofte den beste delen med morsomme og glamorøse aktiviteter. Og hver konsulent som deltar får et vakkert utvalg av nye produkter og gaver.

Men den absolutt beste delen med Konferansen er å bli inspirert.

Virksomhetinnsikt

Konferansen er det beste stedet fo å raskt lære å utvide virksomheten din. På Konferansen kan man snakke med alle de utrolige entrepenørene og få deres tips for suksess. Vi avslører også de siste nyhetene om å øke virksomheten din online og lokalt.

Innsikt

Nettverk

Det er enkelt å skaffe nye forbindelser med likesinnede mennesker. Det er enkelt å dele ideer og sette sammen et team. Vi anbefaler å snakke med alle, slik at du møter folk du liker og som vil være interessert i å jobbe med det langsiktige. Hvis du ikke kommer overens med noen, så ikke be dem om å bli med i teamet ditt. Du vil ha et team av mennesker som har lignende forretningsideer som deg.

Utrolig opplæring

På hver Konferanse har du tilgang til opplæring og workshops. Du kan oppdage hvordan du markedsfører virksomheten din og får nye tips for å holde de beste partiene. Selv om du har mange års erfaring, er det alltid noe nytt og spennende du kan legge til din forretningskunnskap.

Nye Dufter og Dekor

På konferanse er vi alltid glade for å kunngjøre og vise våre nye produkter. Alle som deltar på Konferansen, blir de første til å oppdage den nyeste duften og tilbehøret før de offisielt starter. Det er en fin måte å se kommende trender og få nye ideer til å selge de nyeste designene.

Feire suksess

På konferansen får folk anerkjennelsen de fortjener. Hedrings-seremonien er lett den mest inspirerende og magiske delen av enhver konferanse hvor hver ny leder blir feiret.

Feir suksess

Konferansen er stedet hvor du kan slappe av med likesinnede PartyLite-folk. Sjekk ut videoen for å få en smak av konferanseopplevelsen.

Vi elsker å se deg ha det gøy på konferanser. Send oss dine beste bilder og vi deler dem på sosiale medier.