PartyLite Reiser - Join the Amazing Party

Slappe av på stranden, drikker cocktailer og Party med venner. Det er alles drøm, ikke sant?

På PartyLite handler det om å gjøre folks drømmer til virkelighet. Hvert år tar vi våre entreprenører til utlandet på en uforglemmelig ferieopplevelse. Uten disse fantastiske turene, ville vi ikke ha vært PartyLite.

For mange Konsulenter er dette årets høydepunkt.

Luksus Destinasjoner

Vi er definitivt globetrotters. Fra Marrakech til Miami, tar vi alltid sikte på å dra et nytt sted med våre #HappyPartyLitePeople

For å være sikker på at det er en skikkelig godbit, holder vi oss til de beste luksusinnkvarteringene. Det er alltid en flott å slappe av og ha masse moro på topphoteller.

Dessuten kan hver konsulent som kvalifiserer til å komme også ta med en gjest, som de selv velger hvem de vil ha med . Hvem ville du ha tatt med på the amazing Party?

Hvis du allerede er konsulent, snakk med Lederen din om hva du trenger å gjøre for å bli med oss på neste tur.

Luksus destinasjoner

Den beste underholdningen

Vi elsker å komme opp med den beste og mest overraskende underholdningen for hver tur. Hvert år er annerledes med kulturelle inspirerte forestillinger fra landet der vi bor. Selvfølgelig inkluderer vi alltid feiringen av årets suksesser. Vi elsker å inspirere med våre konsulenters fantastiske prestasjoner gjennom hele året.

Forvent alltid storslått show og masse latter. For ikke å nevne hva vi gjør best. Party!

Vi spurte Mélanie Magno en av våre franske Area Leadere, hvorfor hun elsker våre turer.

“Min første tur var Bodrum i 2010. Siden da har jeg opptjent og vært med på dem alle - totalt 8. Det jeg elsker om disse turene er uansett reisemål, PartyLite gjør dem unike. Min favoritt øyeblikk fant sted i Las Vegas da min Leder Dalida skjønte at drømmen hennes skulle ligge på samme sted som Céline Dion. Det var så emosjonelt! Jeg liker å vinne for meg og min mann. Han sa til meg om dagen: "Hvor skal vi til neste år?" Han elsker disse opplevelsene, og vi ville aldri ha hatt sjansen til å oppleve alt det vi har gjort ved å reise alene.”

Den beste underholdningen

Hvordan bli med på Amazing Party

Alle våre konsulenter har sjansen til å kvalifisere. Det er like enkelt som å nå sine salgsmål for året, og så kommer de til å reise til et fantastisk reisemål. Det er enkelt å oppnå salgsmål ved hjelp av PartyLite Ledere og team. Som en gruppe kan du finne ut hvordan du sikrer at alle oppnår deres mål.

Finn ut hvordan du kan bli en Konsulent her og du også kan bli med å party på ferie neste år!

Sjekk ut våre Amazing Party reise bilder på vår Instagram.